2017. december 23., szombat

Egy kis motiváció!

Sziasztok! A holnap aranyvasárnap és szenteste is egyben, így a télies hangulat már biztos teljes mindenkinél. Az én szentestém kicsit furának kezd igérkezni, ugyanis fogalmam sincs, hogy a rokonok milyen ajándékkal fognak előállni. Én igazából egy Bluetooth hangszóróra gondoltam, hogy az kéne, de aztán úgy gondoltam, hogy pénz kéne nekem. Csak egy picike, mert gyűjtögetek, minden féle biz-bazra.


Soha sem gondoltam így a karácsonyra. Mindig voltak terveim. Most szét vagyok esve. Szóval, ja. Akármit csinálok, sehogy se fog el a karácsony-feeling, hiába kínozom magam. Sehogyse lesz jobb kedvem. Nem tudom, ti most hogy vagytok ezzel, de én kétségekkel nézek neki a dolognak.

Igazából a szilveszter az, ami most felpörget. Kis buli, éééssss...

MEGPRÓBÁLOK MEGINNI EGY KIS SÖRT!!!!!4444

Bár először csak alkoholmenteset, ugyanis a sör szagától hányingerem van. De a kedvetkért megkóstolom. Huhh, de jó érzés volt ezt kiírni.


Magyarul, nem vagyok a helyzet magaslatán. Bár holnap szenteste, mint mondtam. Hátha jobb lesz a dolog.

Most, hogy itt van a téli szünet, van sok-sok időm lazítani, és sorozatokat nézni. Nagyon sokat hajtottam mostanában, jól esik a pihenés. Hülye oktatási rendszer! Baromság az egész!

Na majd, hogyha én leszek a miniszterelnök, akkor minden normális lesz. Úgyhogy lehet várni az évet, mikor kiűzöm a p*csába az Oktatási Hivatal csodálatos dolgozóit.,mikor eljön a nyugalom.


Mára csak ennyire jöttem, mert rém lusta vagyok (so true).

Szép napot! Illetve estét!
CassidyNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése